VAN / BAŞKALE - Özpınar İmam Hatip Ortaokulu

Nis

Okulumuzda  "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" coşkusu yaşandı. Şarkılar, danslar, yarışmalar ve eğlencelerle dolu etkinliğimizle, çocuklarımız unutulmaz bir gün yaşadı.Programda yer alan öğrencilerimize emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve idaremize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda Ramazan şenliği ve Kadir gecesi programı düzenlendi. Programımız Kuran tilaveti ile başladı. Güzel Kuranı Kerim tilaveti için mahallemiz İmam Hatibi Tunahan Baysal'a teşekkür ederiz.Programa şiirler,gösteriler ve ilahiler eşlik etti.Ardından Ramazan temalı bilgi yarışması yapıldı.1. olan 5 A sınıfı öğrencilerine hediyeleri takdim edildi.

Programı hazırlayan  Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleriniz Büşra Tın ve Ahmet Beytekin'e teşekkür eder, öğrencilerimizi kutlarız

Mrt

Çanakkale zaferinin 109. yıl dönümü sebebiyle okulumuzda Çanakkale Zaferi  ve Şehitleri Anma programı düzenlendi.Programa türküler,şiirler,tiyatrolar eşlik etti.Aziz şehitlerimiz için dualar okundu.Programda emeği geçen Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Büşra Tın'a , Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenimiz Enes Akktaş'a ve görevli tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

"İstiklal Marşı, yalnızca bağımsızlık mücadelemizin bir simgesi değil, aynı zamanda milletimizin azim ve kararlılığının da bir ifadesidir."

Mehmet Akif Ersoy, kalemiyle milletimizin ruhunu İstiklal Marşı'nda ölümsüzleştirmiştir. O, sadece bir şair değil, aynı zamanda bir kahramandır.

Bugün okulumuz da gerçekleşen 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı okulumuz öğretmenlerinden Alişan BAHAR ve Burak ÇİÇEK tarafından hazırlanmıştır. Öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Okulumuzda Alişan BAHAR ve Burak ÇİÇEK öğretmenlerimizin önderliğinde gerçekleşen 'İstiklal Marşı Güzel Okuma Yarışması' nda dereceye giren öğrencilerimiz:

1. Esranur KILIÇ 7/B Sınıfından

2. Ömrihan ARSLAN 3/A Sınıfından

3. Hasret ARSLAN 7/A Sınıfından öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Dereceye giren öğrencilerimize Okul Müdürümüz Berrin CİMİÇ tarafından hediyeleri takdim edilmiştir.

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Şbt

Ramazanın gelişi münasebetiyle okulumuzda ve sınıflarımızda  hoşgeldin Ramazan temalı panolar hazırlandı. Emeği geçen Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Büşra Tın'a teşekkür ederiz.

Ara

Başkale Gençlik ve Spor Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Ortaokullar arası voleybol turnuvasına kızlar ve erkekler kategorisinde katılım gösterdik.Kızlar kategorisinde okulumuz 3. olmuştur.Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın  Mustafa Çelik ile protokol üyerlerinin de katılımıyla madalya ve kupaları öğrenci ve öğretmenlerimize takdim edildi.Emeği geçen Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenimiz Enes Aktaş'ı, Okul Müdürümüz Berrin Cimiç'i ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kas

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü yapılan programla kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programda günün anlam ve önemi ile ilgili şiirler ve yazılar okundu. Öğrenci ve öğretmenlerimizin hazırladığı etkinlikler izleyicilere sunuldu.Okulumuz öğretmenlerinden programda emeği geçen Büşra Aysel SARAÇ ve Sümeyra MUTAF'a teşekkür ederiz.Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle öğretmenlerimizi ziyaret eden Eşmepinar J.Krk.K. VekiliJ.Asb.Üçvş Hüseyin IŞITMAN’a ,J.Uzm.Çvş Emre KARA ve J.Uzm.Çvş Muhammet KAYA ‘ya hediyeleri için teşekkür ederiz.

Kas

Sayın Valimiz Ozan Balcı’ya öğretmenler günü hediyeleri için teşekkür ederiz.Günümüz kutlu olsun.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, 85 yıl önce 10 Kasım 1938'de Dolmabahçe Sarayı'nda saat dokuzu beş geçe hayata gözlerini yumdu. Atatürk'ü her yıl 10 Kasım'da büyük bir minnetle ve saygıyla anıyoruz ve anmaya devam edeceğiz.Okulumuz öğretmenlerinden Aysel SARAÇ ve Dilek KUZEY'e hazırlamış oldukları 10 Kasım Atatürk 'ü Anma programından dolayı teşekkür ediyoruz. Emeği geçen bütün öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi emeklerinden dolayı tebrik ederiz .

Kas

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet bayramını coşkuyla kutladık. Programda emeği geçen Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Fatma Gizem Kurt ve  sınıf öğretmenimiz Tuğçe Kenar'a teşekkür ederiz. Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun.

Kas

Başkale Gençlik ve Spor Merkezi’nin ortaokullar arası düzenlediği Masa Tenisi Turnuvasında kızlar kategorisinde Elanur ARSLAN, erkekler kategorisinde Ali Özkan KESKİN 3. olmuştur. 29 Ekim töreninde öğrencilere ödüller verildi Emeği geçen okul müdürümüz Berrin Cimiç ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ekm

Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü kapsamında okulumuzda deprem tahliye tatbikatı yapılmıştır.

May

Başkale Belediyesi tarafından düzenlenen atletizm kros yarışmasında okulumuzdan:

Yıldız erkeklerde ;

Şervan Zengel 1.  , Osman Arslan 4.

Yıldız kızlarda ;

Evin Arslan 2.  , Berfin Arslan 4.

Küçük kızlarda;

Asenat Arslan 3. olmuştur

Bugün Başkale kapalı spor salonunda düzenlenen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı töreninde madalyaları Sayın Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Mustafa Çelik tarafından takdim edilmiştir.

Başta emeği geçen Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenimiz Enes Aktaş'a , bizi destekleyen Okul Müdürümüz Berrin Cimiç'e  ve tüm okul öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Öğrencilerimizi okul öğretmenlerinden Burak Çiçek, Rumeysa Sultan Kayar ve Büşra Tın rehberliğinde Başkale spor salonunda düzenlenen Bilim Fuarına götürdük.Yapılan etkinlikler öğrencilerimiz tarafından büyük ilgi ve merak uyandırdı .