VAN / BAŞKALE - Özpınar İmam Hatip Ortaokulu

Nis

Okulumuzda Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekimiz Sayın Mustafa ÇELİK ve değerli misafilerimizin katılımıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını büyük bir çoşkuyla kutladık.Törenimizde yer alan şiirler,türküler,danslar ve çeşitli yarışmalarla öğrencilerimiz doyasıya eğlendi. Programa önderlik eden öğretmenlerimizden Rumeysa Sultan Kayar'a , Folklör ekibini hazırlayan Tuğçe Kenar ve Fatma Gizem Kurt'a, İlkokul dans gösterisi hazırlayan Sümeyra Mutaf,Hanime Özkoç ve Tuğçe Kenar'a , Koro ekibini hazırlayan Enes AKTAŞ ve Büşra TIN'a , Ortaokul dans gösterisi hazırlayan Rumeysa Sultan Kayar ve Büşra Tın ile  programda emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

18 Mart Şehitler günü vesilesiyle okulumuzda program düzenledik. Türküler, şiirler, tiyatrolar sergilendi.Şehitlerimiz için dualar edildi. Emeği geçen öğretmenlerimizden Büşra TIN , Enes AKTAŞ  , Hanime ÖZKOÇ ve Sevgi UZUNER e teşekkür ederiz

Kas

İpekyolu Belesiyesinin ev sahipliği yaptığı Van gezisi etkinliğinde öğrencilerimiz doyasıya eğlendi. Ters ev gezisi, 7D sinema ve buz pateni gibi çeşitli etkinliklerle günün tadını çıkardılar. Sayın Kaymakamımız Mustafa Çelik'e , Başkale Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Veysel Bozkurt'a, İpekyolu Kaymakamı Sayın İhsan Emre Aydın'a ve Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Birol Duman'a sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Ekm

Okul bahçesini öğrencilerimize daha keyifli hale getirmek için öğretmenlerimizin katkısıyla oyun alanları çizdik.

May

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün rehberliğinde milletimizin tarih sahnesinde bir defa daha şaha kalkışının başlangıcı 19 Mayıs 1919 tarihidir.19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nı matematik öğretmenimiz Sevgi Uzuner önderliğinde coşkuyla kutladık. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı´mızın okunmasıyla başlayan törende, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı, şiirler ve türküler okundu.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun...

May

Başkale Belediyesinin düzenlediği 23 okul 460 öğrencinin katıldığı okullar arası kross yarışmasında küçük kızlar kategorisinde ilçe 2.si Evin ARSLAN , ilçe 4.sü Yasemin ALTOSUN olmuştur.Küçük erkekler kategorisinde ise ilçe 3.sü Şervan ZENGEL , ilçe 4.sü Osman ARSLAN olmuştur.Yarışmaların ardından dereceye giren sporcularımıza Belediye Başkan Vekilimiz ve Kaykamımız Sn. Asım SOLAK ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn Veysel BOZKURT tarafından madalya ve kupaları takdim edilmiştir. Bu yarışma ile aynı zamanda okul tarihimiz açısından  büyük bir başarıya imza atılmıştır. Başta emeği geçen Beden Eğitimi ve spor öğretmenlerimiz Enes AKTAŞ ve Berrin CİMİÇ' e,bize destek olan bize inanan okul müdürümüz Yusuf UYSAL ile birlikte tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi de canı gönülden kutlarız.

Mrt

Okulumuzda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Büşra TIN ve sınıf öğretmenimiz Esra UYSAL önderliğinde 18 Mart Çanakkale Zaferini ve Şehitlerini Anma Günü düzenlendi. Okulumuzun düzenlediği törende başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanı için çarpışmaktan ve ölmekten çekinmeyen bütün askerlerimizi; şiirlerle, türkülerle, tiyatro gösterileriyle andık. Bu duygu yüklü anma töreninde emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

Ekm